استاندار مرکزی ریشه اصلی مشکلات زیست محیطی استان مرکزی تعارض منافع است
|به گزارش باغ من استاندار مرکزی اظهار داشت: ریشه اصلی مشکلات زیست محیطی تعارض منافع است، زمانی که بین منافع سازمان ها و شرکت ها و اشخاص و منافع مردم تعارض به وجود می آید، محیط زیست گرفتار صدمه می شود.
به گزارش باغ من به نقل از مهر، فرزاد مخلص الائمه ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا و گرد و غبار استان مرکزی اظهار نمود: تاکید شخص رئیس جمهور در مورد اراک، اولویت قرار دادن سلامت مردم است بر همین مبنا حل مساله آلودگی هوای اراک با جدیت در دستور کار قرار دارد و هر دستگاه مرتبط باید حداکثر وقت خویش را به این مساله مصروف کند.
وی افزود: متأسفانه ترک فعل بعضی از مدیران سبب شده که مردم از عملکردها ناراضی باشند، مطلقاً در مقابل ترک فعل کوتاه نمی آییم. بعضی از مباحث با اولویت در استانداری پیگیری می شود و اگر توان اجرای مصوبات توسط افراد وجود ندارد، از استان خداحافظی کنند تا با افراد توانمند کار را دنبال نماییم.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اختلال در نظام زیست محیطی یکی از ۱۰ ابر مساله کشور به حساب می آید که شهر اراک هم متأسفانه با این چالش دست و پنجه نرم می کنند و دستگاههای اجرایی دولتی و خصوصی باید برای رفع این چالش با جدیت همکاری کنند.
ریشه اصلی مشکلات زیست محیطی تعارض منافع است
مخلص الائمه بیان نمود: ریشه اصلی مشکلات زیست محیطی تعارض منافع است، زمانی که بین منافع سازمان ها و شرکت ها و اشخاص و منافع مردم تعارض به وجود می آید، محیط زیست گرفتار صدمه می شود و برای حل آن اساسا مسائل عدیده دیگری هم بروز می کند.
وی اظهار داشت: محیط زیست استان مرکزی وظیفه رعایت و توجه به خیر جمعی را دارد و نباید به تعارض این منافع توجهی داشته باشد، متأسفانه آلودگی هوا برای بخشی از اقتصاد جامعه رانت بوجود آورده که از این پس مانع شکل گیری این رانت خواهیم شد.
استاندار مرکزی ضمن اشاره به نقش تشکل های مردم نهاد، ناجا، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و تاثیر آن در عملکرد محیط زیست، اظهار داشت: لیستی از مصوبات جلسات کارگروه در اختیار است، بخشی انجام شده است و بخشی باقی مانده است و باید این مصوبات دنبال شوند.
مخلص الائمه تصریح کرد: مسؤولان نباید با دادن وعده های بیهوده و عدم عملی شدن آنها موج ناامیدی را در جامعه ترویج دهند بلکه باید امید را در جامعه ترویج داد و وعده ها را عملیاتی کرد، عمل نکردن به وعده ها نارضایتی را در جامعه رقم خواهد زد.
فیلتراسیون نیروگاه حرارتی شازند بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد
به گزارش باغ من به نقل از مهر، فرماندار اراک هم در این نشست ضمن اشاره به استفاده نیروگاه حرارتی شازند از سوخت مازوت، اظهار داشت: استفاده از مازوت در نیروگاه در شرایطی است که استفاده از آن ممنوع می باشد.
حسین بختیاری افزود: مازوت به علت آلودگی بالا برای صنایع داخل استان مناسب نمی باشد و نباید با استفاده از آن سلامت مردم را به خطر انداخت.
وی در انتها خاطرنشان کرد: فیلتراسیون نیروگاه حرارتی شازند بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که باید برای اجرای آن چاره اندیشی کرد تا منابع مالی لازم تأمین شود.
منبع: باغ من