از استقرار آب شیرین کن ها در سواحل خلیج فارس و دریای عمان جلوگیری می کنیم

به گزارش باغ من، احمد لاهیجان زاده در مراسم تکریم و معارفه معاونین سابق و جدید محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: از استقرار آب شیرین کن ها در سواحل خلیج فارس و دریای عمان جلوگیری می نماییم تا لطمات به زیست بوم های دریایی جنوب کشور به حداقل برسانیم.

به گزارش باغ من به نقل از ایسنا احمدرضا لاهیجان زاده در مراسم تکریم و معارفه معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست که امروز در این سازمان برگزار گردید، اظهارکرد: معاونت دریایی یکی از تخصصی ترین معاونت های سازمان است که علاوه بر پهنه های آبی داخل خشکی و تالاب ها، وظیفه صیانت از سواحل و پهنه های آبی جنوب و شمال کشور را نیز بر عهده دارد.

وی با اشاره به این که نیازمند قوانین منسجم در عرصه صیانت از محیط زیست دریایی هستیم، اضافه کرد: بالاتر از ۳ میلیون هکتار عرصه های تالابی، حدود ۵۸۰۰ کیلومتر سواحل شمال و جنوب کشور نیازمند قانونی منسجم است که تدوین و تصویب آنرا بوسیله مجلس شورای اسلامی پیگیری خواهیم کرد.

سرپرست معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد: توسعه دریامحور در برنامه هفتم توسعه و بحث احیای دریاچه ارومیه خصوصاً پیگیری اقدامات نرم افزاری همچون برنامه ‎هایی است که بصورت ویژه پیگیری خواهد شد.

لاهیجان زاده افزود: حدود ۴۷ درصد از پهنه های تالابی کشور تبدیل به مراکز گردوغبار شده است و پیگیری حق آبه تالاب ها از این نظر جزء اولویت های ما خواهد بود.

وی افزود: بحث مسئولیت اجتماعی به ما این اجازه را می دهد که از ظرفیت بهره برداران برای احیای زیست بوم های دریایی استفاده نمائیم و این ظرفیت برای صیانت از تالاب های کشور بسیار مهم و قابل توجه خواهد بود.

او اظهار داشت: اهتمام خواهیم کرد در دوران جدید در موضوعات در رابطه با کنوانسیون تهران، راپمی و رامسر فعالانه عمل نماییم.

در این مراسم مجتبی ذوالجودی – معاون سابق محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست – اظهارکرد: سازمان حفاظت محیط زیست در معاونت دریایی نیروی انسانی باارزش و توانمندی دارد و همین مورد موجب شد تا بتوانیم به وظایف خود به نحو احسن عمل نماییم.

وی با تأکید بر این که سیاست های توسعه دریامحور ابلاغی مقام معظم رهبری طی دو سال اخیر بصورت ویژه پیگیری شد، اشاره کرد: ۱۸ هدف، ۱۲ برنامه و ۶۲ اقدام در عرصه دریا محور داشتیم که امیدواریم این برنامه ها در دوران جدید نیز پیگیری شود.

معاون سابق محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: ثبت داده های تنوع زیستی دریایی تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت همین طور خطوط تصفیه پساب پتروشیمی دریاها نزدیک به ۷۰ درصد پیگیری و انجام شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، ذوالجودی در آخر اظهار داشت: آقای لاهیجان زاده از بدنه سازمان و جزء متخصصان حوزه دریایی و تالاب هاست و برای وی و همکاران عزیزم در این معاونت آرزوی موفقیت دارم.

برچسب ها:, , ,