رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: استفاده از تکنولوژی های جدید در جهت پژوهش بسیار حائز اهمیت می باشد
|رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استفاده از تکنولوژی های جدید در جهت پژوهش را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: باید با کمک گرفتن از فن آوری های نوین در جهت کارهای پژوهشی و علمی استفاده نمود.
به گزارش باغ من به نقل از ایسنا، همزمان با هفته پژوهش، امروز (۲۳ آذرماه)، همایش پژوهش و محیط زیست با حضور دکتر علی سلاجقه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست در محل سالن همایش های بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
علی سلاجقه توجه به مقوله پژوهش را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: علم، اندیشه و فکر باید زیربنای اصلی این مقوله باشد و باید از این ظرفیت و بستر در جهت تحقیقات و پژوهش در حوزه محیط زیست بهره برد.
وی ضمن اشاره به آموزه های دینی اظهار داشت: باید نگاهمان به جهان مدبرانه باشد و از قرآنی که منبع عظیم و بزرگ پژوهشی است، با نگاه تعقل و تفکر بهره برد.
سلاجقه در ادامه اظهار داشت: هیچ علمی بدون پژوهش و تحقیق معنا ندارد، چون با تحقیق و پژوهش می توانیم زوایای مختلف را شناسایی و در جهت هدف گذاری برنامه ریزی مدونی داشته باشیم و در واقع از فرصت ها در جهت رفع چالش با کمک پژوهش به نتایج قابل قبولی دست پیدا نماییم.
معاون رئیس جمهوری درادامه اظهار داشت: می توانیم با استفاده از ظرفیت های بالقوه وبا بهترین برنامه ریزی که مبتنی بر مقوله پژوهش است دست یابیم ومجموعه سازمان حفاظت محیط زیست باید با تدوین برنامه های منسجم و اجرایی جزو مجموعه های پیشرو باشد.
سلاجقه ضمن اشاره به سفارش های مقام معظم رهبری در مورد مقوله پژوهش و علم آموزی تصریح کرد و اظهار داشت: ایشان همواره بر مقوله پژوهش تأکیددارند و در افق ۱۴۰۴ مبنا را بر مبنای علم و بهره گیری از مطالعات پژوهشی سفارش می کنند و ما باید با رهنمودهای ایشان و استفاده از ظرفیت های موجود کارهایمان را مبتنی بر نتایج و تحقیقات علمی پیش ببریم.
ایشان در ادامه در مورد چالش ها و موانع پیشرو در بعد پژوهش متذکر شد و اظهار داشت: حتما با بررسی های صورت گرفته در رفع موانع کارهای پژوهشی اهتمام داشته باشید تا اقدامات مفیدی صورت بگیرد تا سازمان به جایگاه شایسته، هم به لحاظ علمی و پژوهشی قرار گیرد.
سلاجقه با تاکید بر استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی اظهار داشت: مبنای کار باید علمی و پژوهشی باشد و اگر در کنار هم یعنی اندیشه و فکر نباشد اساسا در کارها موفق نخواهیم بود چون پس از تحقیق و تفحص می خواهیم کارهایمان را مورد ارزیابی قرار دهیم و چه بهتر که با استفاده از کارهای پژوهشی و عرضه مقالاتی که جنبه اجرایی هم دارند در پیشرفت و تحول سازمان باشیم.
ایشان در ادامه اظهار داشت: مسائل در ارتباط با سازمان حفاظت محیط زیست باید با هدف گذاری و گره گشایی از مشکلات کشور باشد که میتوان باکارهای پژوهشی و علمی در این خصوص به کمک دولت و مردم آمد و ما همواره باید در کنار مردم برای حل مشکلاتشان باشیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استفاده از تکنولوژی های جدید را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: باید با کمک گرفتن از فن آوری های نوین در جهت کارهای پژوهشی و علمی بهره برد.
او همینطور استفاده از نیروهای خوش فکر و نخبه سازمان را در کارهای پژوهش را از دیگر موارد دانست و اظهار داشت: باید سازمان از تجارب و اندوخته های خوبی که این افراد دارند در جهت راه گشایی و رفع موانع بهره گرفت، و ما در سازمان افراد جوان و خوش فکری داریم که صاحب اندیشه هستند و باید از آنها در جهت تحول و توسعه کشور بهره برد تا شاهد پویایی و تحول باشیم و اگر فرد یا افرادی در جای جای کشورمان کارهای پژوهشی و کاربردی را انجام دادند، وظیفه داریم قدرشناس این افراد باشیم و از کارهای پژوهشی آنها حمایت و تقدیر نماییم.
سلاجقه در انتها اظهار داشت: باید به مباحثی بپردازیم که میدانی باشند تا در رفع مشکلات کشور به سمت وسوی افق های روشن برسیم و استفاده از ظرفیت ها و طرح های پژوهشی که سایر دستگاه ها و سایر ارگان ها می توانند به ما کمک کنند از آنها بهره گرفت.
ایشان در ادامه اظهار داشت: مجموعه پژوهشکده بعنوان اتاق فکر سازمان است و باید از این ظرفیت در جهت اهداف و برنامه های تدوینی سازمان استفاده کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست؛ در ابتدای این مراسم دکتر روانبخش شیردم سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایداربه عرضه گزارش و عملکرد این پژوهشکده پرداخت و از روند رسیدگی و داوری مقالات ارسالی توسط پژوهشگران حوزه محیط زیست، به سمع و نظر حاضرین رساند.